nathaliestvillingblogg

Födelsedag!

Pojkarna sov lite bättre inatt tack och lov, men vaknade strax efter kl 6. De fick komma upp i vår säng och ligga och busa en stund och gratta pappan som fyller år idag 🙂

Vi klev upp för frukost och sambon gav sig iväg för jobb. Vi grejade på hemma och sedan slumrade pojkarna. Lucas sov bara någon timme medan Vincent sov 2 och en halv timme! Under tiden Lucas var vaken själv hann han med att både tugga på papperna som vi ska skicka in till förskolan och riva ner en lampa så den gick sönder. Jag hade fullt upp ändå trots bara ett barn 😉

IMG_1900

IMG_7671 IMG_7689 IMG_7693 IMG_7699

När Vincent vaknade åt de lunch och sedan tog vi en promenad. Vi gick på affären och handlade mat och tillbehör till imorgon då familjerna kommer på tårta.

IMG_1898

När vi kom hem igen så lekte vi en stund innan sambon kom hem och de fick middag, och sambon sin present såklart! 🙂

fullsizeoutput_21d8

Vi tog en till promenad hela familjen och mötte även upp min mormor och morfar som skulle komma på födelsedagsfika 🙂

De stannade till pojkarna skulle lägga sig och jag tog den läggningen medan sambon lagade mat. Vi har gjort så nu, den som inte lägger pojkarna lagar middag. Funkar toppen!

Nu sitter två däckade föräldrar i soffan och tittar på Lets dance. Imorgon har vi massor med saker som ska förberedas så vi ska nog sova om en stund.

 

Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats