nathaliestvillingblogg

Ett nytt projekt

Men vet ni! Jag glömde ju berätta tidigare att vi påbörjade ett nytt projekt här hemma i veckan. Pappa/morfar kom förbi och så började vi riva tapet i trappen och hallen uppe. Den har varit i dåligt skick och behöver verkligen en uppfräschning, så nu ska den få det 🙂 Grabbarna ville såklart hjälpa till så mycket de fick!

Så vi får se lite hur det blir där sen 🙂

Jag köpte även lite småsaker som jag ställde på byrån inne i klädkammaren. Den har känts så kal förut, men nu blev det lite bättre.

 

Grabbarna har nu varit friska och idag fick de gå på förskolan. På natten har Vincent dock haft lite falsk krupp, men med ett fönster öppet och en stort tjockt täcke på sig så har det gått bra.

Idag började jag sent så då rensade vi lite här hemma bland deras gamla kläder, dansade och läste böcker 🙂

Det blev sedan dags för kvällsjobb för mig så då skjutsade jag dem till förskolan.

Väl på jobbet så blev det ingen lunchträning för mig då jag börjar känna av förkylning med halsont och huvudvärk. Jag hoppas det stannar med det och inte bryter ut.

 

Imorgon väntar ytterligare en arbetsdag innan vi tar helg hela familjen 🙂

 

Och vet ni, om ni bor i närheten av Nordingrå så kommer jag och kusin Paulina ha en barnloppis den 1 september hemma hos oss. Barnkläder, ytterkläder och skor! Och det kommer finnas en hel del dubbletter av saker 😉 Håll utkik!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats