nathaliestvillingblogg

Tillbaka

Nu var det verkligen ett bra tag sedan som jag skrev. Det har funnits sina anledningar faktiskt. De senaste halvåret har jag haft det väldigt stressigt med mycket som ska göras både hemma och på jobbet. För att inte kollapsa totalt fick jag helt enkelt börja prioritera vad som var viktigt att hinna med i vardagen och då fick bloggandet strykas.

Nu har jag dock semester och har haft det i 3 veckor och vi har hunnit med mycket hemma med renoveringar och så, och jag har avsagt mig vissa andra ansvar som gör att det känns lite lättare att kunna börja skriva igen. Vi får se hur mycket bloggande det blir framöver, men jag ska göra mitt bästa 🙂

 

Hoppas det finns några kvar som vill läsa! 😉

Ha det fint!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Hej! Vad trevligt att höra ifrån dig har saknat dina trevliga bilder och inlägg har varit in och kollat emellanåt så blev väldigt glad när det blev kontakt ikväll. Men förstår att det kan komma perioder i sitt liv när man inte hinner med sig och måste prioritera bort något. Och pojkarna växer så det knakar förstår jag och till och med ska lära sig cykla. Hälsar dig och din familj välkommen tillbaka men ta det lugnt med allt nu.

  1. nathaliestvillingblogg

   Hej! Åh så glad jag blir av din kommentar! 🙂 Tack snälla! Ja de växer och lär sig nya saker hela tiden, så det gäller att hänga med.

   Tack igen, och detsamma till dig! 🙂 Så roligt att du kikat in ibland trots min frånvaro 🙂 Kram!

stats