nathaliestvillingblogg

VAB

Här startade veckan med vab, inte för min del utan sambon stannade hemma den här gången. Lucas hade lite feber och började bli förkyld. Vincent däremot var frisk, men fick stanna hemma ändå.

Jag tycker det är svårt det där, om bägge ska vara hemma trots att den ena inte är sjuk. Jag är lite tvådelad kring det. Vid magsjuka är det för mig en sjävklarhet att bägge är hemma såklart. Men annars.

Ena sidan av mig känner att det inte är rättvist mot varken den som är sjuk eller den som är frisk om bägge är hemma. Den sjuka får inte all uppmärksamhet och kan vila upp sig ordentligt, och den friska har både större chans att bli sjuk men också inte heller all uppmärksamhet och stimulans.

Andra sidan av mig vill behålla båda hemma eftersom risken ändå säkert är stor att den andre insjuknar också. Och att det även är mysigt att få ha en dag hemma från förskolan och vara tillsammans med en förälder hemma istället.

Vad tycker ni? Dela gärna med er 🙂

På eftermiddagen igår hade Lucas inte längre feber och idag vaknade vi med att den fortfarande var borta. Däremot var förkylningen lite mer, så de fick stanna hemma idag också.

Under dagen får jag uppdateringar från sambon att det var full fart hemma och att den där förkylningen inte verkade påverka dem de minsta 🙂

Jag jobbade på och körde ett pass på gymmet under lunchen. Så himla skönt att kunna göra bort det mitt på dagen 🙂

När jag kom hem åt vi middag och gick sedan ut för att ordna med en dörr vi ska ha inne i sovrummet. Grabbarna körde med springcyklarna på gräsmattan.

Vi fick fikagäster och gick då in och drack en kopp kaffe. När min bror och hans tjej åkt hem så nattades grabbarna och nu har vi slagit oss ner i soffan.

Ha en fin kväll 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats