nathaliestvillingblogg

Veckan som gått

Dagarna går i ett nu för tiden när vi gått tillbaka till jobbet. Pojkarnas lämningar på förskolan är ganska oförändrad, men jag tror att det kommer gå lättare och lättare framöver.

På min lediga dag förra veckan så följde vi med mormorn ner och badade. Fortfarande ganska varmt i vattnet ändå och grabbarna tycker det är roligt att gå ner dit. Ofta får man kämpa för att de ska gå hem igen 🙂

Vi myste på hemma och sedan kom min jobbhelg. Hemma stod det dock inte still och när jag kom hem efter arbetspasset så hade sambon och min pappa byggt bron ?

Visst blev den fin? Många vändor i huvudet om hur den skulle byggas. Till sist fick det bli en enkel men stor 🙂

Veckodagarna rullade sedan på fram till i fredags då min andra lediga dag var. Grabbarna hade ingen bra dag och mammans humör följde efter. Till sist fick jag nog av allt gnäll och bråk och åkte till Kusthallen. Ni vet där de har hoppborgarna? Så glad för att de fortfarande hade öppet och där hade vi himla skojigt tillsammans 🙂

 

Så med två trötta små åkte vi hemåt. Det blev en tidig kväll för oss alla då vi dagen efter skulle på dop för grabbarnas kusin Loe. Finkläderna åkte på och en som verkligen gillade sina kläder var Vincent. Han sken upp som en sol när vi tog på honom skjortan. Han ville till och med ha de fina kläderna på sig dagen efter, vilket han också fick 🙂 Men tillbaka till dopdagen 🙂

Dopet var superfint och fikat gott. Pojkarna var med på hela dopet, trots att det egentligen var mitt under deras sovtid. Det fanns mycket att titta på inne i kyrkan men jag tror den enda gången de var helt tysta var under musiken. Då satt de som två små ljus 🙂

Under fikat fick de sova ute i vagnen och sen fika efter det 🙂

 

Vi åkte hem och sedan åkte grabbarna och sambon hem till mormor och käkade middag och jag gjorde mig i ordning och åkte på middag med mina kollegor. En trevlig kväll hade vi tillsammans, precis som vanligt 🙂

 

Imorgon väntar arbete igen så snart måste jag sova 🙂

 

Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats