nathaliestvillingblogg

En jobbig natt och en solig promenad

Ingen bra natt alls blev det. En ledsen Vincent som hostade och snorade. Det märks på honom att det gör ont att hosta och han blir ansträngd.

Jag lyckades få dem att somna om ganska snabbt igen runt 9-tiden och även jag la mig i sängen för att vila, men det blev mycket upp och ge napp till Vincent och trösta efter att han hostat. Jag fick nog ihop en halvtimme sömn i alla fall och Vincent lite mer.

Jag vet inte vad vi ska göra längre. Mollipect ger ingen effekt, vi ger alvedon vid behov och använder saltvattenlösning och näsfrida. Det blir liksom inte bra. Jag trodde det var på bättringsvägen imorse då hans feber gått ned utan alvedon, men nu ikväll har han feber igen.

Nu har även Lucas börjat hosta och det känns inte alls kul att bägge ska bli dåliga. Tror jag får ringa vårdcentralen igen imorgon och höra om de kan göra en ny koll på dem.

Solen var framme hela dagen så efter lunch packade jag ner dem i vagnen och tog en promenad. De tyckte nog att det var lika härligt som mig. De somnade direkt och när de vaknade var de på toppenhumör 🙂

IMG_1829 IMG_1836 IMG_1839 IMG_1841 IMG_1842

Ikväll tittar sambon på hockey och jag sitter mest och tittar ner i telefonen. Hockey kan vara kul, men när de inte ens är lag som jag hejar på som spelar så är det en öken 😉

Jag tror det får bli en tidig kväll för mig helt enkelt 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats