18 månaders kontroll | nathaliestvillingblogg

nathaliestvillingblogg

Annons

18 månaders kontroll

Hallå där!

I helgen var det som sagt en hel del utelek, och de var inget undantag i söndags. Då gick vi upp till mamma/mormor som bara bor en kort promenad bort och fick fika.

Som ni ser på några bilder ovan så skulle såklart katten Ernst också följa med. Han gick bredvid hela tiden och väntade in oss om han sprang lite före 🙂

Nu i veckan har vi jobbat och grabbarna har gått på förskolan. Idag var det dock dags för 18 månaders kontrollen med tillhörande vaccination.

Vi gick in var för sig med barnen och så fick den andre vänta utanför med de andra barnet. Jag tänkte innan att det kommer säkert bli jobbigare att vara där inne, med spruta som ska tas och sådär, men där hade jag fel! Både jag och sambon hade haft ett väldans springande i väntrummet istället. Dessa grabbar är nämligen sällan blyga för nya miljöer utan springer iväg och ska spana in allt på en gång. Herregud. När jag var där ute med Lucas hann vi både in i ett fikarum och ett gym.

Själva kontrollen gick bra och sprutan likaså. Trots att de är födda två månader för tidigt så märks det inte, men samtidigt är det ju faktiskt så, att alla barn utvecklas olika oavsett om de är födda för tidigt eller inte 🙂

Migränen har börjar smugit sig på hos mig nu ikväll och jag har tagit en tablett. Förhoppningsvis ger det med sig, men jag ska ändå hjälpa den på travet genom att gå och lägga mig. Så ha en fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nathaliestvillingblogg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats