Paketleverans | nathaliestvillingblogg

nathaliestvillingblogg

Annons

Paketleverans

Jag vet knappt vad det är för veckodag nu för tiden, utan märker de mest när jag ska skriva ett blogginlägg haha 🙂

Idag tog jag och sambon en promenad till affären och handlade, jag stod dock utanför och väntade med vagnen. Massor med folk därinne och nu när de är RS-tider så blir jag så nojig. Att de dessutom förutspås bli ett högt år med RS gör inte saken bättre.

Jag fick ett sms igår om att de skulle komma ett paket till mig idag mellan 9-17, och vad tror de egentligen, att man ska vara hemma så himla länge? Nu förstås så är jag ju mestadels det, men ändå. Långt intervall! Jag kunde inte riktigt komma på vad de kunde vara för paket heller. Har man beställt mycket då? Hehe. Hur som, vi gick på affären där mitt i dagen och jag tänkte att de borde vi ju hinna. Jo men tjena, precis när sambon gått in så ringer det på mobilen och det är budet som meddelar att han är hos oss om 10 min. Jag förklarade att vi inte var hemma så kan kunde lägga de utanför dörren. När vi kom hem fanns inget paket utanför! Det visade sig vara dopkorten så budet hade kunnat lämna de i brevinkastet. Tur! Pulsen steg där ett tag. Och oj så fina dopinbjudningarna blev, så himla nöjd! Det blev inte jättemånga eftersom de blir ett mindre dop med bara familjen och närmsta vännerna, men jag får visa er framöver 🙂

IMG_3848 IMG_3851 IMG_3869

IMG_3861

På eftermiddagen tog sig pojkarna en lite för sen eftermiddagslur så nattningen blev mycket senare än tänkt. Det får vi helt klart ändra på till imorgon, för är de någonting som dagarna går ut på nu för tiden är att planera och planera. “Om de äter nu, så kan de sova om en timme, och då vill de äta igen efter 3 timmar, få se.. då är klockan så mycket, det blir bra” Ungefär så!

IMG_3884

Invigning av de nya monster-pyjamasarna som de fick av mormor 🙂

IMG_0279

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nathaliestvillingblogg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats