Julafton nummer 2 | nathaliestvillingblogg

nathaliestvillingblogg

Annons

Julafton nummer 2

Igår var det med min släkt som vi firade jul. Vi åkte först till min pappa och åt lunch hos honom. Grabbarna var övertrött och jag började känna hur stressen inför hur dagen skulle bli började komma. Men sambon tog vagnen och gick bort mot min mamma som tar kanske 15 min att gå, och jag tog sedan bilen med alla grejerna och åkte efter. Väl framme hos min mamma så var pojkarna fortfarande väldigt trött i vagnen så vi lämnade av småsaker där och sedan bytte vi av varandra. Jag tog vagnen tillbaka till min pappa och sambon bilen. Jag stannade till vid minneslunden och hälsade på min farmor och farfar en stund innan jag gick vidare till pappa.

Pojkarna fick fortsätta sova ute på hans balkong en stund och efter att de vaknat och fått mat så var livet toppen igen 🙂

Vi åkte sedan allihopa till mamma igen och åt middag, spelade julklappslek och åt efterrätt. Pojkarna somnade vid sin vanliga tid i min mammas säng och rörde inte en min när vi skulle åka hem. Inte heller när vi plockade upp dem och la över dem i sin egen säng 🙂

Pojkarna fick även denna gång jättefina julklappar, tusen tack!

 

Och titta vilka häftiga marschaller min mamma gjort! De är av gamla ersättningsburkar som hon fått av oss. Fiffigt va? 🙂

fullsizeoutput_1466 fullsizeoutput_1468

IMG_3765

fullsizeoutput_146a

IMG_3777 IMG_3778 IMG_3781 IMG_3787 IMG_3792 IMG_3794 fullsizeoutput_146c IMG_3804 fullsizeoutput_146f IMG_3822 IMG_3825 IMG_3833

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
nathaliestvillingblogg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats