nathaliestvillingblogg

När de inte finns det man vill ha

Det blev en tidig morgon för pojkarna imorse. Inte poppis hos en trött mamma 😉 Lucas hade nämligen varit väldigt besvärlig på natten. Vaknade vid 22:30 och ville absolut inte sova! Vi försökte till en början att lägga om honom men det gick inte så han fick komma upp och äta lite mer och sen kunde vi lägga honom igen, men det tog tid! Han kan få sådana där nätter ibland och jag hoppas verkligen att det bara håller sig till ett få och inte blir oftare.

IMG_0258 IMG_0263 IMG_0264 IMG_0265

IMG_0267 IMG_0271

Vi fick ett besök på förmiddagen och sedan efter lunch så packade vi ihop och åkte mot en större stad. Vi skulle handla lite inför pojkarnas födelsedag men hittade inte alls det vi var ute efter. Det var dåligt utbud på det mesta, i alla butiker! Men vi köpte i alla fall en sandlåda men fick inte med oss locket hem, så de ska ordnas senare.

När vi kom hem blev det en massa bus då grabbarna var mycket nöjda över att kunna sträcka på benen igen 😉

IMG_0272 IMG_0273 IMG_0274 IMG_0278 IMG_0289 IMG_0291

Gåstolen används numera som en gå-vagn istället 😉

IMG_0294 IMG_0301 IMG_0304

Vincent blev väldigt trött strax efter 18 så han fick välling och sedan gå och lägga sig. Lucas var piggelin han så han fick vara vaken en liten stund till. Tokigt ändå, trots att han sovit mycket mindre 🙂

IMG_0305 IMG_0310 IMG_0316 IMG_0318

Men nu sover båda kidsen och jag och sambon har slagit oss ner i soffan. Det blir nog dock ingen sen kväll för oss då ögonlocken redan nu känns tunga 🙂

 

Ha en fin kväll! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Alltså jag kan sitta och titta på dessa små killar hur länge som helst dom är ju så underbara och dom små vita tänderna dom fått det är så himla gulligt, ha en skön kväll.

  2. Karin

    Alltså jag kan sitta och titta på dessa små killar hur länge som helst dom är ju så underbara och dom små vita tänderna dom fått det är så himla gulligt, ha en skön kväll.

stats