nathaliestvillingblogg

Önskelista till mig!

Jag har funderat på om jag kanske ska köpa en julklapp till mig själv i år också. De gör man ju sällan men jag vet några som faktiskt är väldigt bra på det. Det kan vara något litet eller något som man faktiskt verkligen behöver.

Jag är på jakt efter lite nya ytterkläder. Både jacka, mössa och handskar. Min sambo skulle faktiskt också behöva en ny jacka så jag brukar kika lite åt honom med.

Om jag börjar med mössan. Det är viktigt att den sitter åt runt huvudet för när man har långt hår och en stor jacka så åker den där mössan lite ”härs å tvärs” som vi säger här i Norrland 🙂 Jag hittade den ni ser nedan hos Peak Performance. Jag har ett pannband från de märket innan som jag är väldigt nöjd med och mössan verkar vara i samma material.

Vantarna ska vara fodrade och i skinn. Jag fryser ofta om händerna så det är viktigt att de är fodrade, men inte för tjocka där heller så man inte kan använda händerna ordentligt. För det har jag märkt nu när man fått barn och går ut med vagnen. Jag stannar ofta för att titta till barnen, så de inte är för varma eller för kalla. De från Åhléns såg både fina och lätta att ta av sig.

Jackan vill jag inte ska vara för tjock men ändå varm så man inte behöver ta på sig flera lager under. Jag kommer använda den mestadels till att gå promenader, så att den andas är också viktigt. Den ska också vara av bra och hållbar kvalité så därför tyckte jag att eftersom Engelbert Strauss specialiserar sig på arbets och ytterkläder så verkade jackan passa utmärkt till mitt ändamål. Det står att den här jackan ska ge värme utan att kännas klumpig, så det låter perfekt för kalla vinterpromenader.

Så här är mina absoluta favoriter:

Collage2_Fotor3

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats